468x60

http://3.bp.blogspot.com/-DW9jklyUfz0/USar1PQ7eMI/AAAAAAAAAAs/hY06JnofrAA/s1600/logopenya.jpg

INAUGURACIO OFICIAL DE LA PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO

El valencianisme està ple d'alegria, sent motiu de celebracio l'inauguracio de forma oficial de la Penya Valencianista Grup d´Accio, formant part de les mes de 750 penyes inscrites.

Ahir 13 de novembre se celebrà un multitudinari acte en mes de 150 assistents que pogueren gojar de la visita de 2 jugadors de la plantilla del Valencia C.F, Rodrigo Moreno y Lucas Orbán, Sent per a Lucas Orbán, la primera volta que visita una penya.

Aficionats, penyistes, veïns del barri de Russafa, tots ells congregats en unic fi, coneixer als seus idols, portar-se recòrts de les firmes i fotos dels jugadors i d'un mitic en el Valencia C.F. Parlem de Juan Cruz Sol, un conegut per l'aficio com jugador del Valencia C.F. i per formar part de l'area social del consell d'administracio.

Una volta finalisada la benvinguda, se donà pas als parlaments, a on Juan Cruz Sol, feu especial hincapeu en el gran esforç que està fent el club en general en tots els sentits, sent eixemple d'aixo, l'ajuda economica del club en pagar la mitat de l'entrada del derbi Llevant U.D. - Valencia C.F. Aixina com donant l'enhorabona junt a Blas Madrigal (president de l´agrupacio de penyes) d'este acte d'inauguracio oficial, recordant l'importancia aixina com la satisfaccio de vore creixer un club any darrere any en tots els sentits.

Posteriorment, el presentador Manolo Mas cedi la paraula al nou delegat del sector de Valencia capital, Jorge, qui despres de presentar-se i donar grans mostres d'afecte, fon ben acollit pel seu compromis i ganes de treball.

Finalment, el president de la Penya Valencianista Grup d´Accio, Jose Nadal, tancà l'acte, relatant els inicis de la penya, hereu de la mitica penya Centenar de la Ploma dels anys 90, recordant el fonamental i important treball de l'aficio en tots els ambits en gran persistencia si volem de veritat conseguir els objectius. Posteriorment s'agrai enormement la gran oportunitat que ha brindat el Valencia C.F.

Despres de l'emotiu intercanvi de regals per al recòrt d'este gran dia, la Penya Valencianista GRUP D´ACCIO, agrai tot el soport mostrat al dur a cap esta inauguracio per part de tots els socis i simpatisants, aixina com del Grup d´Accio Valencianista (GAV) qui s'oferix al club en totalitat com ferramenta cultural valencianista.


¡Gracies aficio!


¡¡¡AMUNT VALENCIA !!!!


_____________________________________________________________



INAUGURACIÓN OFICIAL PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO


El valencianismo está lleno de alegría, siendo motivo de celebración la inauguración de forma oficial de la Peña Valencianista Grup d´Accio, formando parte de las mas de 750 peñas inscritas.

Ayer 13 de noviembre se celebró un multitudinario acto con más de 150 asistentes que pudieron gozar de la visita de 2 jugadores de la plantilla del Valencia C.F, Rodrigo Moreno y Lucas Orbán Siendo para Lucas Orbán, la primera vez que visita una peña.

Aficionados, Peñistas, vecinos del barrio de ruzafa, todos ellos congregados con único fin, conocer a sus ídolos, llevarse recuerdos de las firmas y fotos de los jugadores y de un mítico en el Valencia C.F. Hablamos de Juan Cruz Sol , un conocido por la afición como jugador del Valencia C.F. y por formar parte del área social del consejo de administración.

Una vez finalizada la bienvenida, se dio paso a los parlamentos, donde Juan Cruz Sol, hizo especial hincapié en el gran esfuerzo que está haciendo el club en general en todos los sentidos, siendo ejemplo de ello, la ayuda económica del club en pagar la mitad de la entrada del derbi Levante U.D. - Valencia C.F. Así como dando la enhorabuena junto a Blas Madrigal (presidente de la agrupación de peñas) de este acto de inauguración oficial, recordando la importancia así como la satisfacción de ver crecer un Club año tras año en todos los sentidos.

Posteriormente, el presentador Manolo Mas cedió la palabra al nuevo delegado del sector de Valencia capital, Jorge, quien tras presentarse y dar grandes muestras de afecto, fue bien acogido por su compromiso y ganas de trabajo.

Finalmente, el presidente de la Peña Valencianista Grup d´Accio, Jose Nadal, cerró el acto, relatando los inicios de la peña, heredera de la mítica peña Centenar de la Ploma de los años 90, recordando el fundamental e importante trabajo de la afición en todos los ámbitos con gran persistencia si queremos de verdad conseguir los objetivos. Posteriormente se agradeció enormemente la gran oportunidad que ha brindado el Valencia C.F. y la agrupación de peñas con dicho acto, siendo el mismo Valencia C.F. el único club de España en inaugurar peñas con futbolistas.

Tras el emotivo intercambio de regalos para el recuerdo de este gran día, la Peña Valencianista Grup d´Accio, agradeció todo el apoyo mostrado al llevar a acabo esta inauguración por parte de todos los socios y simpatizantes, así como del Grup d´Accio Valencianista (GAV) quien se ofrece al club en totalidad como herramienta cultural valencianista.


¡Gracias afición!


¡¡¡Amunt Valencia !!!!

0 comentarios:

Publicar un comentario