468x60

http://3.bp.blogspot.com/-DW9jklyUfz0/USar1PQ7eMI/AAAAAAAAAAs/hY06JnofrAA/s1600/logopenya.jpg

OPINIO DE LA VENDA DEL VALENCIA C.F.

La penya Valencianista Grup d´Accio, se pronuncia sobre la venda del VCF, començant per demanar als diferents mijos de comunicacio que no manipulen a l'aficio valencianista en noticies interessades que no faciliten la situacio de l'aficio, que siguen honests i no se rigen per interessos economics o personals.

A nostre President Amadeo Salvo li demanem que complixca en tot lo que digue a l'aficio en l'Assamblea Informativa de Mestalla, incloent la democratisacio del VCF. Que per favor actue pel be del club i lluite per la millor oferta, se cride com se cride i vinga d'a on vinga, sense posicionar-se adelantadament en ninguna o sense desprestigiar a atres.

Als patrons de la Fundacio demanar-los per favor que l'eleccio definitiva del comprador del VCF se porte a cap honestament, deixant de costat motius personals, els quals lo unic que poden fer es ferir al VCF i al seu futur.

Per ultim, a Bankia i a la Generalitat, demanar-los que se mantinguen al marge en esta ultima eleccio que suficient mal mos han fet ya, i que esperen pacificament la decisio dels patrons de la Fundacio que son els que tenen que decidir.

Ara es el moment d'estar tots units, sense dividir-mos, i barallar pel be de nostre VCF. Ya hem tingut suficients guerres en el passat i s'ha demostrat que l'aficio valencianista no manipulà i unida es molt mes fort.



AMUNT VALENCIA C.F.

0 comentarios:

Publicar un comentario