468x60

http://3.bp.blogspot.com/-DW9jklyUfz0/USar1PQ7eMI/AAAAAAAAAAs/hY06JnofrAA/s1600/logopenya.jpg

VIAGE DE LA PENYA VALENCIANISTA GRUP D´ACCIO A GETAFE


Benvolguts/des penyistes, mos fiquem en contacte en vosatros per a convidar-vos a asistir al encontre entre el Getafe C.F. i el Valencia C.F. el  proxim dissabte dia 18 de maig  a les 18:00 hores,  com ya vos comentarem en la ultima reunio del passat 23 de febrer.

Degut a la reserva que tenim que fer, es imprescindible la maxima serietat i compromis en confirmar l´assistencia

El preu tancat del viage + entrà estara disponible en els proxims dies en la pagina de l´agrupacio de penyes i en la nostra. (notificarem personalment el preu final als que estiguen apuntats).  El preu orientatiu del viage, sera de 20 € i 25€ per als no penyistes, i la entrà aproximadament 30€.

Els/les interessats/aes  en assistir, tindreu que reservar ficat-vos en contacte per mig del correu electronic: vcfgav@gmail.com aportant noms, llinages, i numero de movil,  tambe podeu reservar i ampliar informacio, ficant-vos  en contacte en qualsevol directiu de la 
penya, aixina com fer el pagament.

El ultim dia de reserva i pagament se retarda i sera el dimecres dia 15 de maig de 10:00 a 12:00 Hores en la seu del Grup d´Accio Valencianista, aportant els penyistes  la tarjeta de penyista i els no penyistes una fotocopia del DNI. (Eixe mateix dia se vos informara de l´eixida del bus)



Per ultim, recordar que el Pack viage + entrà es personal i intransferible.



¡VOS ESPEREM!


                                                     Atentament la directiva




vcf-gav.blogspot.com     I     vcfgav@gmail.com     I     www.penyesvalenciacf.com


0 comentarios:

Publicar un comentario