468x60

http://3.bp.blogspot.com/-DW9jklyUfz0/USar1PQ7eMI/AAAAAAAAAAs/hY06JnofrAA/s1600/logopenya.jpg

NOVETATS DEL VIAGE DE LA PENYA A GETAFEBenvolguts/des penyistes, mos fiquem en contacte en vosatros per a convidar-vos a asistir al encontre entre el Getafe C.F. i el Valencia C.F. el  proxim dissabte dia 18 de maig  a les 18:00 hores,  com ya vos comentarem en l´ultima reunio del passat 23 de febrer i vos hem recordat estos ultims dies.

Degut a la reserva que tenim que fer, i la nova oferta que ha fet el Valencia C.F. en les ultimes hores es imprescindible la maxima serietat i compromis en confirmar  l´assistencia, es per este motiu que pot ser s´agoten les entraes.

El preu tancat del viage + entrà es de 40 € i 30€ per als penyistes (aportant la tergeta)

Els/les interessats/aes  en assistir, tindreu que reservar ficat-vos en contacte per mig del correu electronic: vcfgav@gmail.com aportant noms, llinages, i numero de movil,  tambe podeu reservar i ampliar informacio ficant-vos  en contacte en qualsevol directiu de la 
penya, aixina com fer el pagament.

El ultim dia de reserva i pagament  sera el dimecres dia 15 de maig de 10:00 a 12:00 Hores en la seu del Grup d´Accio Valencianista, aportant els penyistes  la tarjeta de penyista i els no penyistes una fotocopia del DNI. 
El Bus ixira a les 10:00 hores des de l´avinguda d´Arago.
Per ultim, recordar que el Pack viage entrà es personal i intransferible.¡VOS ESPEREM!


                                                     Atentament la directiva
vcf-gav.blogspot.com    vcfgav@gmail.com   I   www.penyesvalenciacf.com


0 comentarios:

Publicar un comentario